top of page
ABOUT
2T6A5271.jpg

The years will never take away your chance to start anew.

Like the lotus, you too have the strength to bloom out of darkness into the light of the sun.

soul room lijnbestand oud roze tegel R 197 G 164 B 145 png.png

Over mij

Mijn naam is Kim en ik woon al heel lang in Apeldoorn en heb een prachtig gezin. Onlangs ben ik 51 jaar geworden. Een mooi moment om terug te blikken en ook te kijken wat nu?

Net als denk ik bij iedereen is mijn leven met ups en downs verlopen. Zo ben ik ooit model geweest, heb voor veel bedrijven gewerkt en ook een eigen winkel gehad. Mijn kinderen zijn ondertussen volwassen en de jongste woont nu voor zijn passie in Amerika.

Het ideale moment om nu echt mijn passie en droom uit te laten komen en te gaan doen waar ik blij van word en goed in ben!

En dat is een plek creëren waar ik de meest ontspannen massages kan geven, mooie producten kan verkopen en fijne dingen kan organiseren die te maken hebben met connectie. Connectie met elkaar en met jezelf.

Ik ben van huis uit schoonheidsspecialiste en heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van verzorging en massages. Ik snap ook best goed dat het spannend is om naar iemand toe te gaan, vooral als je mij nog niet kent. Heel eerlijk gezegd vind ik dit zelf ook best spannend, misschien nog wel meer dan jij dus laten we er gewoon voor gaan. Ik beloof dat het je veel zachtheid, warmte en ontspanning gaat brengen…

En verder wil ik Apeldoorn verrijken met een winkel waar je echt fijne en eerlijke dingen kunt kopen. Dit heb ik ook al eerder gedaan en als ik terugdenk aan die tijd word ik altijd blij.

 

Dus om nu deze twee dingen met elkaar te combineren bracht voor mij alles samen. 

 

Focus op Retreats

Maar in een korte tijd kan er veel veranderen! Na bijna twee jaar een fysieke winkel te hebben gehad heb ik besloten om me meer te richten op retreats. Dit komt doordat mijn man een functie heeft aangenomen die ons de kans geeft veel tijd door te brengen in Spanje en Portugal. Een vaste locatie past hierdoor helaas niet meer in ons leven, maar dit biedt jou wel de mogelijkheid om in Nederland of waar dan ook aan te sluiten bij diverse retreats. Ik heb al super leuke retreats gepland staan in Nederland, Marrakech, Spanje en Portugal. Zo blijf ik lekker bezig en kan ik mijn passie voor welzijn en ontspanning blijven delen, waar ik ook ben.

 

Zie ik je snel?

Lieve groetjes Kim   

CONTACT

CONTACT 

woensdag t/m zaterdag 12:00 - 16:00 uur

behandelingen op afspraak

Telefoon

06 52006165

Adres

Beekstraat 22 B

7311 LG, Apeldoorn

E-mail

Contact opnemen

bottom of page