top of page
ABOUT
2T6A5271.jpg

The years will never take away your chance to start anew.

Like the lotus, you too have the strength to bloom out of darkness into the light of the sun.

soul room lijnbestand oud roze tegel R 197 G 164 B 145 png.png

Over mij

Mijn naam is Kim en ik woon al heel lang in Apeldoorn en heb een prachtig gezin. Onlangs ben ik 50 jaar geworden. Een mooi moment om terug te blikken en ook te kijken wat nu?

Net als denk ik bij iedereen is mijn leven met ups en downs verlopen. Zo ben ik ooit model geweest, heb voor veel bedrijven gewerkt en ook een eigen winkel gehad. Mijn kinderen zijn ondertussen al bijna volwassen en de jongste woont nu voor zijn passie in Amerika.

Het ideale moment om nu echt mijn passie en droom uit te laten komen en te gaan doen waar ik blij van word en goed in ben!

En dat is een plek creëren waar ik de meest ontspannen massages kan geven, mooie producten kan verkopen en fijne dingen kan organiseren die te maken hebben met connectie. Connectie met elkaar en met jezelf.

Ik ben van huis uit schoonheidsspecialiste en heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van verzorging en massages. Ik snap ook best goed dat het spannend is om naar iemand toe te gaan, vooral als je mij nog niet kent. Heel eerlijk gezegd vind ik dit zelf ook best spannend, misschien nog wel meer dan jij dus laten we er gewoon voor gaan. Ik beloof dat het je veel zachtheid, warmte en ontspanning gaat brengen…

En verder wil ik Apeldoorn verrijken met een winkel waar je echt fijne en eerlijke dingen kunt kopen. Dit heb ik ook al eerder gedaan en als ik terugdenk aan die tijd word ik altijd blij.

 

Dus om nu deze twee dingen met elkaar te combineren brengt voor mij alles samen. 

 

Zie ik je snel?

Lieve groetjes Kim   

CONTACT

CONTACT 

woensdag t/m zaterdag 12:00 - 16:00 uur

behandelingen op afspraak

Telefoon

06 52006165

Adres

Beekstraat 22 B

7311 LG, Apeldoorn

E-mail

Contact opnemen

bottom of page