top of page

Veelgestelde vragen

Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt over de treatments of mijn werkwijze. Neem daarover contact met mij op.

Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen.

Voor wie is een massage geschikt?

Massage is voor iedereen. Wel is het goed om te weten dat het voor je lijf soms beter is om even geen massage te krijgen, bijvoorbeeld als je koorts of griep hebt. Overleg even met je arts als je medicijnen gebruikt, onder behandeling bent van een arts of specialist of infecties van de huid hebt. Als je twijfelt, neem dan even contact met mij op!

Wanneer geen massage?

Je twijfelt of je je wel of niet mag laten masseren, bijvoorbeeld omdat je herstellende bent van een operatie of ziekte of zwanger bent? Lees dan eerst de belangrijke informatie door over contra-indicaties. Als je daarna nog vragen hebt, neem dan contact met mij op.

Ik zou best wel graag gemasseerd willen worden, maar ik durf (nog) niet zo goed....

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van circa 20 minuten. Ik kan je het een en ander vertellen over het masseren en al je vragen beantwoorden. Hoogstwaarschijnlijk verlaagt dit de drempel om een vervolgafspraak te maken voor een massage. 

Mag ik me laten masseren als ik ziek ben?

Als je griep of koorts hebt of als je een blessure hebt, kun je het beter even uitstellen. Als je onder medische behandeling staat en je twijfelt aan massage, overleg dan met de behandelend arts. Vertel me altijd wat er aan de hand is, zodat ik kan beoordelen of ik je mag masseren of niet.

masseer je alleen vrouwen

Ja ik masseer alleen vrouwen. Ik wilde graag een fijne plek creëren waar wij vrouwen even ons eigen me-momentje kunnen pakken! 

Mijn neus loopt altijd vol als ik op een massagetafel lig. Is dat normaal? 

Ja dit komt bij de meeste mensen voor en verdwijnt weer als je op je rug op de tafel ligt. Niks om je zorgen om te maken en tissues staan binnen handbereik.

Hoe kan ik betalen?

Na afloop van de massage/behandelingen kun je bij mij pinnen ik werk niet met contant geld.

Mag ik in slaap vallen tijdens een massage?

Natuurlijk mag dat, ik beschouw het als compliment! Dan heeft je lichaam die slaap gewoon nodig en maak je geen zorgen ook als je in slaap dommelt, doet de massage zijn werk. Het betreft meestal een lichte sluimerstand en je wordt vanzelf weer wakker zodra ik van techniek of positie verander. Fysiek werkt het gewoon door, emotioneel wat minder. Dus, het is aan jou of je wil dat ik je wakker maak als je in slaap valt of je lekker door laat snurken ;-). Wat overigens geen probleem is. 

Jazeker, bij mij aan de overkant zit een parkeerplaats Parking Apeldoorn Markt Centrum -

Beekstraat 33, 7311 LE Apeldoorn, de parkeerkosten bedragen 2 euro per uur.

Dit verschilt per massage / keuze. Bij het tabje Treatments zie je hier meer info over. 

Wat houd ik aan? En wat trek ik uit?

Enkel de kleding van het lichaamsdeel of -delen die gemasseerd gaan worden mag je uit trekken. Want waar kleding zit, kan uiteraard niet met massageolie gemasseerd worden. Kleding kan ook knellen, wat de ontspanning niet ten goede komt. Dus ook al masseer ik bijvoorbeeld enkel je rug dan zal een spijkerbroek met riem toch niet lekker liggen. Mocht je je niet op je gemak voelen zonder je bh, dan kun je die ook aan houden, maar het is uiteraard wel nodig om je bh-sluiting los te maken, zodat ik je rug goed kan masseren. Weet ook dat je gedurende de massage onder een comfortabele deken (doek) ligt. Enkel voor de te masseren lichaamsdelen, open ik het doek, de rest blijft netjes bedekt. 

Moet ik zelf een handdoek meenemen?

Nee hoor, ik heb alle handdoeken die we nodig hebben, wellicht wat warme sokken :-)

Kan ik mijn afspraak verzetten?

Je hebt een afspraak staan en wilt deze verzetten? Geen probleem, mits je dit minimaal 24 uur van tevoren doorgeeft, zodat ik nog een andere klant kan proberen in te plannen. Zo niet ben ik helaas genoodzaakt de massage toch in rekening te brengen. Er zijn uitzonderingen in bijzondere situaties, dus bel, mail of app mij z.s.m. 

Heb je andere vragen?

Als jouw vraag hier niet tussen staat, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier

of bel 06-52006165. Ik probeer je vraag z.s.m. te beantwoorden.

bottom of page